Ons team

De Ontdekkingsreis heeft een gepassioneerd team op weg naar zelfsturing. We werken samen vanuit verbinding en worden daarin geïnspireerd door de gouden cirkel van Martin Sinek, de Theory U van Otto Scharmer en zijn ons bewust van onszelf vanuit de kennis van de PRI. Ons teamoverleg wordt gestructureerd door het gebruik van de Consent-methode. Ook in de groepen wordt regelmatig de Consent-methode gebruikt om met elkaar tot een gedragen besluit te komen. Er is ruimte voor ieders mening en een gedragen besluit helpt in het creëren van flow in het samenwerken.

Naast het vaste trouwe team dat breed haar talenten deelt werken wij ieder jaar samen met stagiairs van de PABO en hebben wij regelmatig gastdocenten in de school.

De groepsbezetting voor het schooljaar 2019-2020 ziet er als volgt uit:

Onderbouw:

Vindselaars (groep 1/2 )

Maandag, dinsdag en vrijdag: Nelleke van Dalen
Woensdag en donderdag: Hester Kleinhans.

Columbus (groep 3/4 )

Maandag t/m donderdag: Rosalie Stouten.
Vrijdag: Saskia Krocké.

Bovenbouw:

Ada Lovelace (groep 5/6)

Hele week: Agnes Bouwmeester

Da Vinci (groep 7/8)

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: Mieke Visser.
Woensdag: Nelleke van Dalen.